StartLedenEvenementen & BandsDiversenMerchandise
12.121 leden
Geen leden online
Naam

Wachtwoord


Inschrijven
Wachtwoord vergeten?
05:07
Davil32 :: Profiel
Gratis Lid

Profiel van Davil32

Ga naar fotoalbum
Algemene informatie
NaamDavil32
Geslacht    Man
Leeftijd32 ( jarig over 228 dagen )
WoonplaatsHilversum ( Noord Holland )
Lid sindsZondag 3 December 2017
Lidmaatschap Gratis Lid
Laatst actiefMaandag 16 Juli om 21:39
GewijzigdVrijdag 15 December 2017 om 01:10
StatusVrijgezel
ZoektIets spannends
GeaardheidHetero
CijferNog geen stemmen     [ Stem! ]
0 Vrienden | 1 Gepland Event | 0 Bands


Ik ben nieuwschierig, expirimenteer graag, wil zoveel maar niet alles komt ervan. Mysteries zijn dingen die ik wil uitzoeken, des te mysterieuzer des te langer mijn aandacht vast blijft hangen. Ik ben kaal en dat zal altijd zo blijven. Ik heb een baard en dat zal ook altijd zo blijven. Ik hou van tatoos en piercings maar moet er op 1 of andere manier zelf nog aan beginnen want behalve mijn oren en wenkbrauw ben ik nooit verder gekomen helaas. Komt er gewoon nooit van omdat ik snel afgeleid raak door dingen waar ik dan weer al mijn geld in gooi (vooral zuipen en feesten en genieten van mensen om mij heen maar ook mijn vele hobbys). Ik hou van mijn Volkstuin omdat ik van vers eten hou en de natuur en omdat ik mezelf als een beest zie met dierlijke behoeftes. Alle remmen los als ik ga feesten is wie ik ben, ik vind het verschrikkelijk om mezelf constant in te moeten houden. Soms vinden mensen mij erg vermoeiend omdat ik een rollercoaster ben die door het leven heen dendert met up en downs (liefst alleen maar ups aangezien ik van die high hou maar dat kies je niet altijd al beweren sommige mensen dat zij dat zelf wel hebben). Nou dat was het wel zo'n beetje. Alsjeblieft vraag het me gewoon als je iets wil weten want ik ben echt heel erg open en eerlijk en ben gek op gezellige gesprekken met allelei verschillende mensen, des te meer verschillende mensen des te beter.

Likes :
Ik hou van leuke vrouwen die eerlijk zijn maar ook spannend. Ik hou van feesten en genieten van het leven (dus feesten) tot ik erbij neer val. Ik hou van Metal natuurlijk en het liefst powermetal en folkmetal, maar hou ook erg van punk en trashmetal. Eigenlijk hou ik van alles wat mijn aandacht langer trekt dan 5 seconden en dat is nogal veel. Ik hou van slap ouwehoeren als ik dronken ben en van filosoferen als ik nuchter ben. Ik ben een soort mad scientist als het gaat om dingen die ik interessant vind (en dat is nogal veel) en kan daar dan ook uren en soms dagen achtereen over lezen en onderzoek naar doen zonder pauze.

Dislikes :
Overserieus, saaiheid, en mensen die snel op hun teentjes zijn getrapt omdat ze nogal vol van zichzelf zijn of omdat ze geen humor hebben (sarcasme vooral). Ik haat vastgebonden zitten aan een leven waar ik niet in pas (die tijd is nu toch echt voorbij) dus ik zal ook echt een miljoen keer na denken voor ik ooit weer een relatie begin (voorlopig wil ik vooral alles ontdekken wat er te ontdekken valt aan mezelf en anderen zonder daar aan vast te zitten). Ik haat het woord moeten, zelf al leg ik mezelf dat tegen wil en dank weleens op en zal ook nooit zeggen dat een ander iets moet. Materialisme is ook zoiets wat vaak een teken is van geestelijke armoede. Maar liever heb ik het gewoon veel meer over de dingen die wel leuk zijn.

Bands :
Van oude tot nieuwe metal. Ik heb niet echt bandvoorkeuren want dat ligt geheel aan mijn stemming en plaats. Iron Maiden ben ik mee begonnen ooit. Hou van Powermetal, Trashmetal, Numetal, Blackmetal, Deathmetal, Punk en ontdek graag nieuwe bands ook. Mijn voorkeur gaat uit naar melodie en een echt sex, drugs en rock & roll gevoel. Heel af en toe als iemand me vraagt wat meer electronische muziek zoals goa-trance ed. maar daar raak ik niet erg opgewonden van zeg maar.
© 2004-2018 BlackBunny.nl / FabTec [ Info ] - Pagina gegenereerd in 0.1353 seconden.